Alumni

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán végzett villamosmérnökök, mérnök informatikusok, egészségügyi mérnökök és gazdaságinformatikusok a magyar műszaki értelmiség meghatározó részét képezik, ezért tartjuk fontosnak, hogy az öregdiák szervezeti tagság révén folyamatosan tájékoztatást kapjanak a tanszékeken folyó K+F+I tevékenységről, évfolyam– és tankörtalálkozókról, szakmai konferenciákról, egyéb rendezvényekről.

Kérem, regisztráljanak mindazokba a csoportokba, közösségekbe, melyek egyetemi éveik alatt meghatározóak voltak az Önök számára, hisz az alumni szervezet révén talán újra egyetemistának és villanykarosnak érezhetik magukat! A regisztráció mind a kari, mind a Schönherz Alumni csoportba lehetséges.

Jelentkezéshez kattintson a következő formra: JELENTKEZEM!

A Schönherz Kollégium alumni honlapja

(Adatkezelésről szóló információk: KATT!)

Hírlevelek (letöltés):

2018/1, 2018/2, 2018/3, 2018/4, 2018/5, 2018/6, 2018/7, 2018/8, 2018/9, 2018/10, 2018/11, 2018/12

2019/1, 2019/2, 2019/3, 2019/4, 2019/5, 2019/6, 2019/7, 2019/8, 2019/9, 2019/10, 2019/11, 2019/12

2020/1, 2020/2, 2020/3, 2020/4, 2020/5, 2020/6, 2020/7, 2020/8, 2020/9, 2020/10, 2020/11, 2020/12

2021/1, 2021/2,

Jubileumi diplomák igénylése

A Műegyetemen hagyomány, hogy az 50-60-65-70-75 évvel ezelőtt végzett hallgatók jubileumi arany-, gyémánt-, vas-, rubin-és platina diplomát igényelhetnek az adott kar dékánjától.

2021-ben azon kollégák kérhetik Díszoklevél kiállítását, akik 50 éve – 1971-ben, vagy 60 éve – 1961-ben, vagy 65 éve – 1956-ban, vagy 70 éve – 1951-ben, vagy 75 éve – 1946-ban kaptak mérnöki oklevelet a Karon ill., a BME jogelőd intézményeiben.

Azok, akik jogviszonyukat a Műegyetemen kezdték meg, de más intézményben kényszerültek befejezni, emlékoklevelet igényelhetnek.

A Villamosmérnöki és Informatikai Kar Dékáni Hivatala 2021. március 12-ig várja a jubileumi díszoklevél iránti igényeket végzett hallgatóitól.

A jelentkezéshez az alábbiakra van szükség:

Jelentkezési lehetőségek

1. Elektronikus jelentkezési lehetőség:

• Az eredeti mérnöki oklevél fényképe vagy szkennelt képe, amelyet a vik_jubileum@m365.bme.hu email címre kérünk küldeni. A tárgy mezőbe a saját nevét kérjük beírni.

2Postai jelentkezés, melyhez az alábbi dokumentumok szükségesek:

• Kérelem Dr. Charaf Hassan dékánnak címezve
    1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2., Q épület B szárny magasföldszint címen

• Az eredeti mérnöki oklevél fénymásolata

Az átadó ünnepséget az eredetileg tervezett 2021. május 25. helyett későbbi időpontban, 2021. szeptemberében tartjuk meg, a pontos időpontról időben értesítést küldünk, megértésüket köszönjük.

A jelentkezők adatait a BME Adatvédelmi Szabályzata szerint kezeljük. A jubileumi kitüntetettek életrajzát tartalmazó évkönyvet a kar honlapján tesszük közzé.

További információ kérhető Orbán Annamáriától vik_jubileum@m365.bme.hu címen vagy a (+36-1) 463-1509 telefonszámon.

Fotógaléria 2007-től:

2019-2   2019-1   2018-2   2018-1   2017-2   2017-1

2016-2   2016-1   2015   2014   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007

Jubileumi diplomák évkönyve 2000-től:

2020   2019   2018   2017   2016   2015   2014   2013   2012   2011   2010

2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003   2002   2000-2001

Jubileumi diplomák átadása 2013: